"Met uw hulp kunnen wij dit theater blijven maken"

Steun ons

Wij zoeken in een nieuwe tijd naar nieuwe wegen. 

Wij zijn een nog nieuw theatergezelschap. Wij maken theater met behulp van subsidie, maar zeker ook met behulp van jou. Bondgenoten zijn mensen die ons helpen door middel van financiering, sponsoring of ruilhandel. Bijvoorbeeld door een donatie te doen of te koken tijdens onze tournee. Dat is nodig in deze tijd.
Wil je ons helpen?

Doneren

Elk klein bedrag helpt en kan het verschil maken! Wij zijn verbonden aan stichting Geef Gratis, via onderstaande link kom je op de website van de stichting waar je in één minuut gemakkelijk van 1 tot 1000 euro kan geven.

IK WIL DONEREN

Er zijn meerdere manieren om te doneren:

  • Je doneert eenmalig een bedrag, wat je maar wil, via Ideal, Creditcard, of een andere betalingsmethode.
  • Je geeft een machtiging af voor een doorlopende schenking. Dit kan heel gemakkelijk met de SMS-machtiging. Je kunt zelf kiezen of je maandelijks, per kwartaal, per halfjaar of per jaar steunt, en met welk bedrag.

Sponsoren

Je kunt ons ook als particulier of vanuit een bedrijf sponsoren. Wij behandelen elke sponsor individueel en gaan graag langdurige samenwerkingen aan. Ben je onze sponsor dan betekent dat dat je welkom bent bij openbare repetities en besloten gelegenheden. Je krijgt uiteraard vrijkaarten voor de voorstellingen en wij vermelden je (mits gewenst) op publiciteitsuitingen.

Daarnaast komen wij met liefde bij je spelen.

Voor zakelijke afspraken en sponsoraangelegenheden kunt u direct contact opnemen met onze zakelijk leider Ben Visser

Helpen

Je kunt De Hollanders ook op andere manieren helpen.

Zo zoeken wij bijvoorbeeld tijdens de tournee mensen die voor ons willen koken. In ruil voor de maaltijd die jij op tafel tovert krijg je een gratis kaartje voor de voorstelling die avond.

Ook kan je ons helpen tijdens voor- of nagesprekken en zoeken wij altijd voor speciale aangelegenheden bondgenoten voor hulp. Houd hiervoor ook onze facebook in de gaten!

Wil je ons helpen? Meld je hier aan!

Geven is meer!

De Hollanders hebben een ANBI-status. ANBI-gegevens

Daarmee kan jouw gift iets opleveren! Dankzij de geefwet kan een bedrag bijvoorbeeld aftrekbaar worden van de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Meer weten over wat jouw gift voor cultuur betekent? Lees de brochure “Cultuur, daar geef je om”.

Daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

In 2012 waren zij onder andere bondgenoten:

Barbara, Léon en Eli van Bourne Design, de Buurtboerderij, Vroon van Hoorn en Henk van Hummelen, Flashlight, Puck Koper, Maartje Strijbis, Niels Roelen, Dirck van Bennekom, Amsterdam Republic Vodka, Zinzi Kemper, Amsterdam Roest, Gaasper Camping, Kampeerboerderij Straat-Hof, Siri Klein Robbenhaar, Alex Mooren, Helen van Ruiten, Lydia Agustin, Marius Prein, Marieke Prein, Joke de Radder, Niels van Manen, Fred Höppener, Sophie Höppener, Esther Cridazzi, Ivo van der Bent, Cokky van Dongen, Pieke Stuvel, Sjoerd Jurkovich, Corry Aartsen, Nhung Dam, Myrthe Burger, Jan Smit, Anneke Spruijt, Ineke van Bennekom.

 

In 2013 en 14 waren dit onze bondgenoten: